#

De voordelen van het gebruik van een Hitech Audio Workstation

De voordelen van het gebruik van een Hitech Audio Workstation

Hitech audio

Hitech audio is een van de toonaangevende fabrikanten van digitale audio workstations en andere audio gerelateerde hardware. Sinds de begindagen van Hitec Audio van 1984 tot heden was het basisconcept het toepassen van zeer geavanceerde audiotechnologie in slimme studio- en PA-apparatuur. Hitec Audio begon met het maken van een volledig assortiment van professionele audio PA systeem met microfoon voorversterkers, studio monitor voorversterkers, en hoofdtelefoons voor de professionals. Het Hitec audio bedrijf is van sterkte tot sterkte gegroeid en vandaag bieden zij een verscheidenheid van high-tech audioapparatuur en digitale signaalverwerkingsproducten aan. Enkele van hun nieuwste producten zijn gewijd aan high definition video en audio conversie. Het bedrijf gaat er prat op "toegewijd te zijn aan de behoeften van de muziekopname- en audio-elektronica-industrie".

Een Hitech audio workstation kan worden beschouwd als de perfecte metgezel voor de hedendaagse drukbezette leidinggevenden en muzikanten. Het Hitech audio workstation is uitgerust met alle essentiële onderdelen die een serieuze muzikant of engineer nodig heeft om professioneel werk af te leveren. Het omvat een ultramoderne RTA keyboardcontroller, ingebouwde compressor, midi-uitganginterface, phaser- en noise gate-effecten, full-range monitoruitgang voor alle monitors, een insert-effect voor de microfoon, een insert-effect voor de gitaar, en een virtueel keyboard. Met al deze mogelijkheden kan een professionele muzikant er zeker van zijn dat zijn werk scherp, helder en professioneel zal klinken. Naast de bovengenoemde technologie wordt ook innovatieve software meegeleverd, zoals Pro Tools LE en Cross Zone LE.

Een ander kenmerk van een Hitech audio workstation van hoge kwaliteit dat het onderscheidt van zijn concurrenten is het feit dat het een enorme hoeveelheid MIDI controller mogelijkheden heeft. MIDI is een standaardprotocol waarmee computersoftware via het computernetwerk kan communiceren met hardware-apparaten. Dit stelt computergebruikers in staat geluiden te besturen en te manipuleren via hun toetsenborden, muizen, controllers en andere invoer- en uitvoerapparaten. Met deze technologie kan een gebruiker in een handomdraai een eigen sequencer op maat samenstellen.