#

Hitech Video Vision-boxen - Wat u moet weten

Hitech Video Vision-boxen - Wat u moet weten

Hitech video

Hitech Video Vision is een online bedrijf dat elektronische videoproducten verkoopt en maakt. Dit zijn meestal set top boxes, die u in staat stellen om opgenomen of live video te bekijken op uw laptop, mobiele telefoon of ander draagbaar apparaat in hoge definitie. U kunt deze boxen online of via andere distributeurs kopen. Maar helaas zijn ze niet overal in fysieke winkels verkrijgbaar. Het kan alleen worden gekocht op de website van de fabrikant.

De box wordt geleverd met een gebundelde softwarebundel. U kunt kiezen uit verschillende softwarepakketten, waaronder videobewerkingssoftware, mediaspelers en internetconnectiviteit. De HID RemotePlus wordt meegeleverd voor de bediening van de HID-projector. Met de HID LivePlus Plus kunt u live een DVD-beeld bekijken op een laptopscherm in full HD (hoge resolutie) zonder dat u een aparte camcorder hoeft te gebruiken. Dit is een uitstekend product om te overwegen, vooral als u het gaat gebruiken in een professionele omgeving, omdat het ervoor kan zorgen dat uw klanten u persoonlijk willen ontmoeten.

De HID Live+ Digitale Camera bundel wordt geleverd met een digitale camera, geheugenkaart, USB-stick, oplader, draagtas, en een schermbeschermer. Het is een uitstekend product voor iedereen die thuis high definition opnamemogelijkheden nodig heeft. De HID Live+ Digitale Camera wordt geleverd in verschillende kleuren, afhankelijk van welke kleur uw laptop of mobiele telefoon heeft. U kunt niet fout gaan met deze bundel als u op zoek bent naar een betaalbare, maar krachtige oplossing voor uw home cinema behoeften.